ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής

στο τριήμερο Καινοτομίας  της Περιφέρειας Κρήτης  «InnoDays  2022».

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει τριήμερο με αναφορά στην Καινοτομία  και το οικοσύστημα της Περιφέρειας Κρήτης,  με τίτλο  InnoDays 2022 .

Το τριήμερο καινοτομίας InnoDays  2022 θα πραγματοποιηθεί  στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Γούβες Ηρακλείου) και φορέας υλοποίησης  είναι η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ).

Το InnoDays 2022 θα περιλαμβάνει:

  • Περισσότερα από 100 εκθεσιακά περίπτερα από:

– μικρές & μεγάλες επιχειρήσεις,  που ανήκουν  ή συνεργάζονται ή επιδιώκουν συνεργασία με  το οικοσύστημα Καινοτομίας της Κρήτης

– δημόσιους ή Ιδιωτικούς  φορείς , Οργανισμούς, Ιδρύματα και θεσμικούς Επενδυτές,  που υποστηρίζουν και προωθούν την καινοτομία στο πεδίο των επιχειρήσεων σε Εθνικό ή Περιφερειακό επίπεδο.

– ερευνητικά εργαστήρια ή εταιρίες τεχνοβλαστοί των Ακαδημαϊκών – Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης, με εφαρμογές ή προϊόντα καινοτομίας που συμβάλουν στην μετάβαση στην οικονομία της γνώσης.

  • 25 έγκριτους ομιλητές σε διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια,  με θεματικές ενότητες:

– τον ψηφιακό μετασχηματισμό

– την πράσινη μετάβαση

– τους μηχανισμούς υποστήριξης και χρηματοδότησης  της καινοτόμου  επιχειρηματικότητας.

  • Συναντήσεις Β2Β ή Β2G μεταξύ επιχειρήσεων, εργαστηρίων και φορέων στήριξης.
  • Παράλληλες Δράσεις που περιλαμβάνουν :

– Μαραθώνιο Καινοτομίας (Hackathon)

– Παρουσίαση και βράβευση αποτελεσμάτων  της δράσης Ακαδημαϊκής Καινοτομίας  «Φυτώριο Ιδεών».

Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί:

  • Τις επιχειρήσεις της Κρήτης που αναπτύσσουν καινοτόμες διαδικασίες, υπηρεσίες ή προϊόντα και αναζητούν νέες ευκαιρίες συνεργασιών με εργαστήρια, άλλες επιχειρήσεις ή χρηματοδοτικούς οργανισμούς.
  • Τις νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) της Κρήτης, που επιδιώκουν το επόμενο βήμα εξέλιξης.
  • Τις εγκαθιδρυμένες επιχειρήσεις της χώρας  με καινοτόμα προϊόντα, οι οποίες  επιθυμούν να αναπτύξουν συνεργασία με το ερευνητικό ή επιχειρηματικό οικοσύστημα καινοτομίας της Κρήτης.

                      να εκδηλώσουν το  ενδιαφέρον συμμετοχής τους ως εκθέτες στο InnoDays  2022

στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στη διεύθυνση: https://innodays.gr/request-2022/ , μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του InnoDays: https://innodays.gr/

Επικοινωνία

e-mail: info@innodays.gr

– κα. Κατερίνα Ρουσάκη, Προϊσταμένη Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης, τηλ. 2813 410171

– κα. Μαρία Πετραντωνάκη, Διευθύντρια Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης Α.Ε ., τηλ. 2821340187

20-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 στη Δυτική Τάφρο.

Η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης  προτίθεται να υλοποιήσει την διοργάνωση 5νθήμερων εκδηλώσεων  με τίτλο: «Φεστιβάλ Γης-Άνθρωποι και Προϊόντα» στο χώρο της Δυτικής Τάφρου στο Παλαιό λιμάνι των Χανίων  (20-24 Ιουλίου 2022). Προσκαλεί για την υποβολή οικονομικών προσφορών για  την εκτέλεση μουσικών προγραμμάτων.

Υποβολή προσφορών για απευθείας ανάθεση Ενοικίασης-Τοποθέτησης περιπτέρων στο «Φεστιβάλ Γης-Άνθρωποι και Προϊόντα» στα Χανιά 20-24 Ιουλίου 2022

Η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης  ΑΕ σας καλεί για την κατάθεση προσφορών για την ενοικίαση-τοποθέτηση περιπτέρων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση.

Μέγιστος Προϋπολογισμός δαπάνης :
Είκοσι οκτώ χιλιάδες Ευρώ  (28.000,00) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Καταληκτική ημερομηνία 6/7/2022 ώρα 12.00 το μεσημέρι.

20-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 στη Δυτική Τάφρο.

Ο μέχρι σήμερα γνωστός «Αγροτικός Αύγουστος» δίνει τη συνέχεια στο νέο θεσμό του «Φεστιβάλ Γης», με διευρυμένη συμμετοχή φορέων, αναβαθμισμένο περιεχόμενο και ευρύτερους στόχους.

Με την συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και όλων των υπολοίπων Δήμων του Νομού Χανίων, μέσω Προγραμματικής Σύμβασης και με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ), το «Φεστιβάλ Γης – Άνθρωποι και Προϊόντα» με σύνθημα «ΧΑΝΙΑ: Τόπος να ‘ρθεις, Τρόπος να ζεις» σας καλεί να δηλώσετε ενδιαφέρον και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως και τις 24 Ιουλίου 2022 στην Δυτική Τάφρο.

Μέσα από περίπτερα παραγωγών, επιχειρήσεων, Δήμων, Ιδρυμάτων και Φορέων, μέσα από ενημερωτικές συζητήσεις-παρουσιάσεις και ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, η Οργανωτική Επιτροπή φιλοδοξεί οι εκδηλώσεις του θεσμού του Φεστιβάλ Γης να συμβάλλουν σημαντικά στην προβολή του φυσικού, παραγωγικού και πολιτιστικού μας πλούτου, στο πλαίσιο μιας γιορτής αυτογνωσίας για τους ντόπιους που θα αποτελέσει και ευκαιρία γνωριμίας με όλες τις πτυχές του τόπου μας για τους ξένους επισκέπτες.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Πληροφορίες ή δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής από παραγωγούς, επιχειρήσεις, Ιδρύματα και φορείς:

 festivalgis@chania.gr
 +30 2821340114


Η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΕ  διοργανώνουν   ένα Διήμερο Κοινωνικής Οικονομίας με τίτλο “Κοινών Επιχειρείν”.

Οι εκδηλώσεις  πραγματοποιούνται  στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Κρήτης, το Σάββατο 28 & την Κυριακή 29 Μαΐου 2022  και ώρα 11.00 π.μ.

Ακολουθεί σχετική πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την κάλυψη της Θέσης Διευθυντή στην Περιφερειακή Αναπτυξιακή Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. Α.Ε.

Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο | Πρόγραμμα Δι@ύγεια – Προβολή Πράξης (diavgeia.gov.gr)

Δείτε την σχετική ανάρτηση κάνοντας κλικ εδώ

Πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες | Δημόσια Πρόσκληση και Εργαστήρια Συγγραφής Αιτήσεων για τον 5ο Κύκλο

Το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αποτελεί τη σύμπραξη 8 Ιδρυμάτων της χώρας και απευθύνεται σε μικρές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, τις οποίες υποστηρίζει στην υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου, στην ενδυνάμωση των δομών τους καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων που θα συμβάλλουν στη βιωσιμότητά τους. Ο νέος κύκλος του προγράμματος θα ενισχύσει έως τριάντα δράσεις με το ποσό των 5.000€ κάθε μία, οι οποίες θα έχουν διάρκεια έως 6 μήνες και θα εμπίπτουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στον σύνδεσμοhttps://www.bodossaki.gr/simeiastirixis-5os-kyklos/.  

Παρακαλώ σημειώστε ότι  την  Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 16.00-18.00  θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο συγγραφής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση και καθοδήγηση σε κάθε ένα από τα στάδια συμπλήρωσης της αίτησης. Η  Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. ΑΕ θα παρακολουθήσει το εργαστήριο για την υποστήριξή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία μας ή το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ως Συντονιστή του Προγράμματος, στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα:  Ίδρυμα Μποδοσάκη socialdynamo@bodossaki.gr, 210-3221287.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Δελτίο τύπου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΏΝ Ή ΠΑΡΟΔΙΚΏΝ ΑΝΑΓΚΏΝ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΚΡΉΤΗΣ ΑΕ

Δείτε τον πίνακα εδώ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ 

Link: Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο | Πρόγραμμα Δι@ύγεια – Προβολή Πράξης (diavgeia.gov.gr)

TOP